Godišnja konferencija nastavnika srednjih škola koji sprovode programe Dostignuća mladih biće održana od petka 26. oktobra do nedelje 28. oktobra 2018. godine u hotelu Zepter u Vrnjačkoj Banji. Organizovanje konferencije finansijski su podržali Ministarstvo omladine i sportaEvropska komisija Američka agencija za međunarodni razvoj USAID.

Cilj Konferencije je da na jednom mestu okupi nastavnike koji sprovode programe Dostignuća mladih u školama širom Srbije i ponudi atraktivne sadržaje koji će unaprediti rad u učionici ali i izvan nje. Nastavnici će imati priliku da čuju predavanja ljudi koji dolaze iz različitih oblasti, razmene iskustva sa kolegama iz drugih škola, a neki i da sretnu svoje bivše učenike koji su uključeni u rad Alumni kluba. Takođe, govorićemo i o rezultatima zajedničkih napora da preduzetničko obrazovanje postane dostupno srednjoškolcima širom Srbije, kao i šta nas čeka na tom putu dalje…

Kotizacija, smeštaj i ishrana tokom konferencije, kao i prethodnih godina, besplatni su za sve učesnike. Putni troškovi nisu pokriveni.

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite najkasnije do PETKA, 5. oktobra slanjem mejla na ksenija.milic@ja-serbia.org . U prijavi navedite ime i prezime, školu i grad i broj telefona. Imajte u vidu da je broj mesta za učešće ograničen i da se može desiti da mesta budu popunjena i pre roka, zato vas ohrabrujemo da požurite sa prijavom. Takođe, broj nastavnika je ograničen na najviše četiri nastavnika iz jedne škole.

Agenda konferencije biće naknadno poslata svim učesnicima.