Rok za registraciju timova: 18. mart 2022.

Program Titan predstavlja interaktivnu kompjutersku simulaciju u kojoj se donose kritične ekonomske i menadžment odluke. Kroz simuliranu konkurentsku situaciju na tržištu, timovi srednjoškolaca stavljaju se u ulogu preduzeća koja donose određene poslovne odluke: određuju cene svojih proizvoda, nivo proizvodnje, budžete za marketing, istraživanje i razvoj, i određuju koliko će da investiraju u proširenje kapaciteta. Sve odluke se unose u onlajn računarski program koji, polazeći od ugrađenih parametara, formuliše izveštaje o stanju na tržištu i poziciju svakog od rivalskih timova‐preduzeća. Cilj ove simulacije je da se u okviru strateške kompjuterske igre ostvare najveći mogući profiti, prodaja i tržišno učešće, a da se sami učenici upoznaju sa principom funkcionisanja jedne kompanije.

Detaljan opis simulacije i svih njenih parametara možete naći u našem vodiču klikom na sledeći LINK. Takođe, pogledajte i video uputstvo koje možete pronaći OVDE.

Prijave su otvorene danas i traju do petka, 18. marta 2022. u 17:00 časova. Timovi se sastoje od dva učenika, a možete prijaviti najviše 10 timova iz jedne škole. Jedan učenik se ne sme takmičiti u dva ili više timova.

Prva runda takmičenja će početi u utorak, 22. marta, a profesori i učenici iz prijavljenih timova će sve detalje takmičenja dobiti mejlom nakon isteka roka za prijavu.

PRIJAVITE SE OVDE!

Za sva dodatna pitanja možete da kontaktirate Stefana, koordinatora programa Titan, na stefan.velickovic@ja-serbia.org