Na osnovu postignutih rezultata u okviru programa Girls Go Circular u 2021. godini, organizacija Dostignuća mladih dodelila je novčane nagrade srednjim školama koje su uključile najveći broj učenica u ovaj program.

136 učenica Ekonomsko-trgovinske škole u Kruševcu uspešno su završile 3 programska modula i osigurale svojoj školi nagradu.

Darko Radičanin, direktor organizacije Dostignuća mladih, dodelio je ček Vladimiru Tomaševiću, direktoru škole, i Jeleni Nestorović, nastavnici i koordinatorki programa GGC u školi.

Tehnička škola u Požegi imala je 142 učenice u programu i time postala četvrta škola po brojnosti učenica u Srbiji. Ček na 50.000 dinara u ime škole primili su Zoran Jotić, direktor škole, i nastavnice Sandra Jovićević i Ana Ivanović. 

Čak 174 učenice Šabačke gimnazije uspešno su završile program Girls Go Circular i donele svojoj školi novčanu nagradu koja je uručena direktorki Marijani Isaković i koordinatorki programa Biljani Drobnjak.

Drugo mesto po broju učesnica u programu GGC u 2021. godini imala je Ekonomsko-trgovinska škola u Kraljevu. Impresivna brojka od 186 učenica donela je novčanu nagradu ovoj školi koja je svečano dodeljena direktorki Dragani Paunović u prisustvu načelnice Školske uprave Kraljevo, Bojane Marinković. Program je u školi vodilo čak 17 nastavnika, a koordinatorka je bila nastavnica Jasna Petrović.

Šampion u broju učenica u programu je Ekonomska škola u Nišu kojoj je 205 učesnica donelo opremanje preduzetničkog kabineta.