Pozivamo vas na Završnu onlajn konferenciju projekta “Podrška mladima u zapošljavanju” koja će biti održana u petak, 11. decembra, od 12 do 15 časova, na Zoom platformi. Cilj konferencije je predstavljanje rezultata postignutih u toku projekta, kao i prepoznavanje uloge koju lokalne samouprave i državne institucije imaju u sprovodjenju inovativnog modela podrške mladima kreiranog u okviru projekta.

U okviru dva panela govoriće predstavnici Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva omladine i sporta, opština Raška i Svrljig, i drugi.

Konferenciju realizuje organizacija Dostignuća mladih u Srbiji u partnerstvu sa Zapadnobalkanskim institutom i opštinama Raška i Svrljig. Ova akcija deo je globalnog projekta “Podrška Evropske unije aktivnom uključivanju mladih”, ukupne vrednosti 4.7 miliona evra, koji finansira Evropska unija i sufinansira Vlada Republike Srbije.

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite prijavom OVDE nakon čega ćete dobiti link za pristup konferenciji na Zoom platformi.

Više informacija možete pronaći na zvaničnoj web stranici globalnog projekta “Podrška Evropske unije aktivnom uključivanju mladih”.