Ovde možete pronaći inspiraciju, iskustva učesnika sa prethodnih radionica i korisne alate za razvoj vaših ideja.

Na Instagram stranici Dostignuća mladih u Srbiji možete videte primere uspešno realizovanih Upshift timskih projekata uz kratke opise i fotografije sa lica mesta:

Na Unicef Srbija youtube kanalu nalazi se inspirativni video koji prati priču Upshift ekipe Need for Green iz Zrenjanina:

Ukoliko vas zanima razvojni put jedne uspešne Upshift ideje savetujemo vam da  pogledate izveštaj tima Airbenders i saznate kroz koje sve korake i izazove tim prolazi (od učešća na radionici i osvajanja granta do finalne realizacije projekta)

Kako izgleda finalni proizvod jedne Upshift ekipe na primeru tima Sinergije iz Čačka, pogledajte u sledećim dokumentima:

Da je moguće razviti socijalno preduzetništvo u okviru Upshift projekta dokazao nam je tim iz Subotice sa projektom “Ruka za ruku”. Njihovu priču pogledajte na sledećem linku:

Upshift je prilika da ispoljite svoju kreativnost. Pogledajte predstavu čiji su glavni kreatori i glumci članovi tima Vazduh iz Vranja.

Na sledećem linku pogledajte video sadržaje posvećene timu Električari srca iz Zaječara. Ekipa je osmislila različite kreativne radionice i prilagodila ih uzrasnim kategorijama na kojima je obučila svoje sugrađane osnovnim tehnikama prve pomoći koje su ključne za spašavanje života.